Klanten over Coachscore

11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
8

Zeer goed ondersteuning, goed opgezet, ROI nog niet meetbaar

De ondersteuning is zeer goed en Nieck is snel en duidelijk met ondersteuning. Ik heb echter nog geen idee van wat de ROI (Return On Investment) voor mij is wat betreft Coachscore! Ik denk dat het een extra middel is om potentiële klanten bij twijfel over de brug te krijgen. Maar ook een fijn middel om van je eigen klanten een eerlijke mening te krijgen en een goede feedback over hun ervaring met je diensten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Prijs, ROI
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Kan ik helaas (nog) niet zeggen
- Schin op Geul - 02/11/2020
9

Prachtige reviews met behulp van een professionele tool

Ik zocht voor mijn coachees een mogelijkheid om een review te geven van over mijn diensten. Coachscore is voor mij de oplossing om deze reviews te vergaren. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Opzoek naar een professionele tool om reviews te verzamelen
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Mooie reviews op een simpele manier.
- Rotterdam - 30/10/2020
10

Top

Fijne tool om nieuwe klandizie vertrouwen te geven voor de aankoop/lid worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Prijzig
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Nog steeds, maar het werkt.
- Haarlem - 12/05/2020
10

Heel behulpzaam en professioneel

Mijn ervaring met coachscore is nog heel pril, maar nu al een hele fijne ervaring. Nieck is onwijs gastvriendelijk en behulpzaam op een hele laagdrempelige manier.

Erg tevreden tot zover en ik ga zeker met coachscore blijven samenwerken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Gaat het mij de reviews opleveren die ik ook kan gaan verwerken op mijn site en social media?
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Al een aantal mooie reviews mogen ontvangen en de uitwerking hiervan is erg prettig.
- Utrecht - 20/04/2020
9

Nieck heeft ons perfect geholpen

Nieck heeft ons perfect geholpen met het uitrollen van Coachscore. We waren opzoek naar een makkelijk in gebruik programma en kwamen via via bij Coachscore uit. Nieck heeft ons vervolgens snel geholpen en alles klaargezet zodat wij binnen een week met het verzamelen van reviews konden starten. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Geen twijfel
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? mooie reviews!
- Gouda - 20/04/2020
10

Ik ben blij met Coachscore

Ik ben blij met Coachscore en in bijzonder met Nieck.

Ik ben coach en trainer. Daar ligt mijn kracht.
Ik weet wel dat online marketing, zichtbaarheid en social media belangrijk is als het gaat om het succesvol runnen van mijn bedrijf.
Maar echt weten HOE ik dit voor elkaar krijg, dat weet ik niet. En als ik heel eerlijk ben, is dat ook niet mijn hobby.

Geef mij maar een moeilijke cliënt. Veel fijner.

Nieck kwam op mijn pad en nam mij dit werk uit handen.

Nieck denkt zelfs met mij mee mbt nieuwe mogelijkheden.

Nieck heeft met Coachscore als missie heeft om coaches (en breder gezien; alle lichtwerkers) te helpen zichtbaar te worden. Ik vind dit een belangrijke taak waar ik dankbaar voor ben dat Nieck die vervult.

Want zo kúnnen wij worden gevonden door diegene die ons nodig heeft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Of het met mijn zichtbaarheid zou helpen.
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Ik ben er erg blij mee.
- Amsterdam - 20/01/2020
9

Hele fijne tool voor meer klanten!

Sinds ik Coachscore gebruik merk ik dat klanten veel sneller beslissen mee te doen aan een workshop of training die ik organiseer. Ik deel de reviews via mijn social media kanalen en ik merk dat het vertrouwen in mijn diensten hierdoor groeit. Daarbij motiveert het mij enorm om door te gaan met wat ik doe, want mijn reviews zijn lovend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Kom ik er zelf aan toe hiermee te werken?
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Gewoon tijd voor maken! Het is het 100% waard!
- Amsterdam - 20/01/2020
10

Door middel van reviews halen wij meer klanten binnen

Door het gebruik van reviews en Coachscore in het bijzonder zijn we meer in staat nieuwe klanten te overtuigen. We bieden een opleiding aan waar de ervaring van de klant centraal staat. Een onafhankelijke tool als deze biedt voor ons de uitkomst. Daarnaast is Nieck een onwijs fijne gozer om mee te werken, ook niet onbelangrijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Of reviews nog wel te vertrouwen zijn. Of mensen er wel waarde aan hechten.
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Tegendeel is bewezen. Veel mensen zijn bij ons gekomen door onze positieve reviews.
- Amsterdam - 17/01/2020
10

Een must voor elke onderneming

Coachscore doet exact wat het moet doen en combineert dat daarnaast ook nog met uitstekende klantenservice. Dat is een unicum tegenwoordig en het benoemen dus zeker waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? N.v.t
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? N.v.t
- Rotterdam - 24/10/2019
10

Hele fijne service met net dat stapje extra

Dat mensen graag reviews lezen voor ze beslissen, dat is bekend. Nog fijner als je weet dat de reviews via een onafhankelijke partij gegeven zijn, dat geeft meer vertrouwen voor potentiële klanten dan wanneer je ze als ondernemer zelf plaatst. Daarvoor is coachscore een hele fijne tool. Daarnaast is Nieck super betrokken en behulpzaam, denkt mee, beantwoord de vragen waarvan je zelf nog niet weet dat je ze hebt. Betrokken en persoonlijk en dat is superfijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Is dit het juiste moment om te beginnen aangezien ik nog niet veel klanten heb gehad
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Fijne contact en behulpzaamheid geven mij het vertrouwen dat ik altijd om hulp kan vragen en ja, meer klanten komen eerder als ze reviews van voorgangers lezen ook al zijn het er maar een paar
- Heemskerk - 19/10/2019
10

Fantastische transparante en betrouwbare manier om ervaringen van andere na te kunnen lezen

Heel mooi om reviews terug te lezen. Dit zete nog meer aan mijn werk uit te breiden. Ook is 't voor de coachee een mooi moment om terug te blikken en voor andere de ervaringen na te lezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
 • Waar twijfelde je aan voordat je met Coachscore begon? Of mensen wel echt naar mijn website gaan om de reviews vervolgens te lezen. Ik doe namelijk veel via instagram
 • Wat is je uiteindelijke resultaat nu je Coachscore gebruikt? Ik denk dat mensen het zeker door zullen lezen en er veel aan hebben.
- Bussum - 17/10/2019